Je bent hier: Home / Disclaimer
Disclaimer

De informatie op deze site is met de grootste zorg samengesteld. Hierbij is o.a. gebruik gemaakt van de gebruiksaanwijzing van de AED’s, zijn er gebruikerstesten met de AED’s uitgevoerd en is de werking van elke AED stap voor stap geanalyseerd,

Alle waarden die in de overzichten zijn genoemd, zijn gebaseerd op dezelfde normen. Zo kunnen de AED’s exact met elkaar worden vergeleken.

Ondanks onze zorgvuldigheid bij het samenstellen van deze informatie, is het natuurlijk mogelijk dat er onjuistheden op de site staan. Komt u dus informatie tegen waarvan u denkt dat deze onjuist of verouderd is, laat ons dit dan direct weten. Stuur s.v.p. een duidelijke email, vergezeld van het ‘bewijs-materiaal”, en we passen de site direct aan.

© ProCardio 2012

Contact

Procardio
"Vlierstaete"
Vlierberg 4-5b
3755 BS Eemnes

T: +31-(0)35 - 33 33 515
24-uurs servicedienst: +31-(0)35 - 33 33 517
Website: www.procardio.nl
E-mail: info@procardio.nl

Over ons

Wij van Procardio zijn blij om te zien dat u opzoek bent naar een AED. Het kan namelijk ook u overkomen! Een familielid, vriend, collega of zelfs onbekende kan plotseling neervallen met een hartstilstand. Weet u hoe u dit slachtoffer het snelste kunt helpen? Elke minuut is namelijk cruciaal!

Lees meer