Je bent hier: Home / Over ons
Over ons

Wij van Procardio zijn blij om te zien dat u opzoek bent naar een AED. Het kan namelijk ook u overkomen! Een familielid, vriend, collega of zelfs onbekende kan plotseling neervallen. Weet u hoe u dit slachtoffer het snelste kunt helpen? Elke seconde is namelijk cruciaal!

Gelukkig komen er op steeds meer openbare ruimtes, kantoorgebouwen en verenigingen AED’s te hangen, deze hebben in de afgelopen jaren al veel levens kunnen redden.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een AED kan bedienen. De kans dat een ongetrainde hulpverlener als eerste ter plaatse is, is namelijk zeer groot. De AED moet daarom zeer gemakkelijk en betrouwbaar in het gebruik zijn.

Het kiezen van een goede AED is echter niet makkelijk. De meeste leveranciers gaan er vanuit dat alleen getrainde hulpverleners op zoek zijn naar AED’s. Gevolg: sites zijn onoverzichtelijk, termen worden niet uitgelegd, appels worden met peren vergeleken. Zo lijkt het voor een leek alsof alle AED’s hetzelfde zijn, en de goedkoopste dus de beste.

Terwijl echt belangrijke onderwerpen nauwelijks worden belicht. Zo reageert een ongetrainde hulpverlener heel anders dan een getrainde hulpverlener. Dan maakt het niet uit hoe zwaar of hoe groot een AED is, of dat in de ambulance hetzelfde merk zit. Dan maakt het alleen uit of het lukt de AED zonder eerdere instructie, foutloos te bedienen.

Volgens ons is alleen die AED die door iedereen, zonder nadenken en zonder vertraging te gebruiken is de beste AED.
Dat wil zeggen dat die AED:

Met dit vergelijkingsoverzicht willen we u in een oogopslag laten zien wat de beste AED’s en wat de goedkoopste AED’s zijn. U moet, afhankelijk van uw situatie de voor u beste AED kiezen. Met deze site willen we u ondersteunen in deze keuze.

Contact

Procardio
"Vlierstaete"
Vlierberg 4-5b
3755 BS Eemnes

T: +31-(0)35 - 33 33 515
24-uurs servicedienst: +31-(0)35 - 33 33 517
Website: www.procardio.nl
E-mail: info@procardio.nl

Over ons

Wij van Procardio zijn blij om te zien dat u opzoek bent naar een AED. Het kan namelijk ook u overkomen! Een familielid, vriend, collega of zelfs onbekende kan plotseling neervallen met een hartstilstand. Weet u hoe u dit slachtoffer het snelste kunt helpen? Elke minuut is namelijk cruciaal!

Lees meer